Måløyraidsenteret

Prøvde å gi senteret betre sjansar for vidare drift, men intern ueinigheit i eitt parti torpederte forsøket

Sp, Frp, Venstre og Høgre prøvde i kommunestyremøtet å gi Måløyraidsenteret endå betre sjansar for vidare drift. Men intern ueinighet i Sp torpederte planen, og fleirtalet enda med å stemme for rådmannen sitt forslag om eit tilskot på 3,3 millionar.

Fekk ikkje fleirtal likevel: Sp, Frp, Venstre og Høgre prøvde i kommunestyremøtet å gi Måløyraidsenteret endå betre sjansar for vidare drift. Men intern ueinighet i Sp torpederte planen, og fleirtalet enda med å stemme for rådmannen sitt forslag om eit tilskot på 3,3 millionar.   Foto: Svanhild Breidalen

Nyheter

Innstillinga frå rådmann Terje Heggheim var ein nedjustert variant av det framlegget Kinn formannskap i oktober sa nei til. Her søkte styret i stiftinga Måløyraidsenteret om tilskot på 8,9 millionar kroner.