Budsjettet er vedtatt

Vil bygge fotballhall, rådhus, brannstasjonar og turnhall, samt berge skular og bremse auken i eigedomsskatten

Med 22 stemmer fekk samarbeidspartia sitt budsjettforslag fleirtal i kommunestyret i Kinn. Investeringsiver og skulefokus var dominerande, men partia vil også bremse auken i eigedomsskatten.

Fekk fleirtal: Med 22 stemmer fekk samarbeidspartia sitt budsjettforslag fleirtal i kommunestyret i Kinn. . Investeringsiver og skulefokus var dominerande, men partia vil også bremse auken i eigedomsskatten.  Foto: Svanhild Breidalen

Nyheter

– Vi har forstått at Skram skole er i dårleg forfatning, så vi har lagt inn same summen som kommunestyret i Vågsøy vedtok, 36,95 millionar kroner, til skulen i perioden, forklarte Anders Ola Sunnarvik (Ap) som la fram budsjettforslaget på vegner av Ap, Sp, SV og MDG.