Var uenige med flertallet som støttet ambulansesamarbeid

– At vi skal måtte betale for å få levert ambulansetjeneste er ikke den rette veien å gå

Formannskapet vedtok i formannskapsmøtet tirsdag et felles framlegg fra Arbeiderpartiet, Høyre og Senterpartiet om å støtte et samarbeid med Helse Førde om "Bremangermodellen" i en toårig prøveperiode.

– Det at vi i vår økonomiske situasjon i Bremanger, skal være den første kommunen i fylket som må betale for å få levert ambulansetjeneste synes ikke vi er den rette veien å gå, sa Svein Olav Senneset (V).  Foto: Louise Nygaard

Nyheter

– Bremanger kommune ønsker å få til et samarbeid med Helse Førde med beredskap i Bremanger i en prøveperiode på to år med en årlig kostnad for Bremanger kommune på 500.000 kroner, kom det fram i det vedtatte framlegget fra Arbeiderpartiet, Høyre og Senterpartiet.