Krever sterkere tiltak for å redde reiselivsnæringen

– Vi må krisemaksimere ytterligere, dette er mer alvorlig for reiselivsnæringen enn situasjonen i krigstid, sier reiselivssjef i Visit Nordfjord, Marita Lindvik.

– Vi vil gå gjennom alle felles planlagte markedsaktiviteter med sikte på å snu aktiviteter fra oversjøiske til nærmarkeder, sier reiselivssjef i Visit Nordfjord, Marita Lindvik.  Foto: Privat

Nyheter

– Vi står i en krise der det handler om å berge bedrifter og sørge for at folk fortsatt har jobber å gå til. Vi forventa fredag at regjeringa presenterte tiltak for bedrifter som er omfattende, målrettede og som kommer raskt. Reiselivsnæringen er svært hardt rammet, og situasjonen er kritisk for reiselivet i hele Norge, og særlig utsatt i regioner som vår, sier reiselivssjef i Visit Nordfjord, Marita Lindvik, til Fjordenes Tidende.