Det store gatekunstverket skal ha offisiell åpning torsdag

– Dette er merkevarebygging

Det nye store gatekunstverket på Moldøen i Måløy skal offisielt åpnes torsdag. Det har vært et rekordengasjement fra det lokale næringslivet for å finansiere prosjektet.

– «No worries», vi ligger foran skjema, sier gatekunstnerduoen Eric Ness Christiansen og Mikael Noguchi på spørsmål om de blir ferdig med det store kunstverket i tide til torsdagens offisielle åpning. Fra venstre: Randi Paulsen Humborstad, Eric Ness Christiansen, Tone Andal, Mikael Noguchi, Frode Refvik og Stian Hjelle.  Foto: Gjert Myrestrand

Nyheter

– Jeg visste at Tone Andal kom til å tenne på denne ideen. Og så er det jo veldig gøy at næringslivet har engasjert seg sånn for å få dette til, sier Randi Paulsen Humborstad i Måløy Vekst til Fjordenes Tidende, tre dager før det nye gatekunstprosjektet på Moldøen i Måløy skal offisielt åpnes.