– Jeg synes det er fantastisk at Ap nå følger opp, de sender et viktig signal til resten av Stortinget

Det var en glad Randi Paulsen Humborstad i styringsgruppa for Stad skipstunnel som fredag ettermiddag tok imot flere sentrale arbeiderpartipolitikere på kontorene til Måløy Vekst. Politikerne hadde med seg et budskap som hun satt stor pris på.

Det var en glad Randi Paulsen Humborstad i styringsgruppa for Stad skipstunnel som fredag ettermiddag tok imot flere sentrale arbeiderpartipolitikere på kontorene til Måløy Vekst. Politikerne hadde med seg et budskap som hun satt stor pris på. Her sammen med Sverre Myrli og Ingrid Heggø.  Foto: Torbjørn Vereide

Nyheter

– Jeg synes det er fantastisk at Arbeiderpartiet nå følger opp og legger inn oppstartsbevilgning på 60 milloner kroner. Det var også Arbeiderpartiet som la inn den første milliarden i Nasjonal Transportplan i 2013, sier medlem i styringsgruppen for Stad skipstunnel og daglig leder i Måløy Vekst, Randi Paulsen Humborstad, til Fjordenes Tidende etter at nyheten ble sluppet fredag ettermiddag.