Startet året med å vinne kontrakt på kaiforlengelse

Maskinentreprenør Geir Sandal AS har som underleverandør til kaientrentreprenør K. Nordang AS vunnet en kontrakt som gir selskapet minst to måneders arbeid med å forlenge kaianlegget på Trollebø ved Måløy.

Skal forlenge kaia: – Dette er en kjærkommen kontrakt for oss, som gir oss et par måneder med arbeid på Trollebø, sier Joakim Sandal.  Foto: Gjert Myrestrand

Nyheter

– Vi skal jobbe med forlengelsen av den eksisterende kaia på Trollebø, fra fryselageret til Pelagia og litt sørover, sier daglig leder i Geir Sandal AS, Joakim Sandal, til Fjordenes Tidende.


Hos denne maskinentreprenøren har nøkkelen til suksess vært å investere i flinke folk

Systematisk bruk av lærlinger, ansettelse av unge som brenner for en jobb i bransjen og ikke minst å følge opp og ta vare på arbeidsstokkens kompetanse på en god måte. Det mener Joakim Sandal, daglig leder hos Geir Sandal AS, er en viktig forklaring på at selskapet har lykkes.


Det var entreprenøren K. Nordang AS fra Stranda på Sunnmøre som nylig vant anbudet som Nordfjord Havn lyste ut på forlengelsen av kaianlegget på Trollebø. Jobben som Geir Sandal AS skal gjøre var en del av K. Nordang sitt tilbud til Nordfjord Havn.

Selskapet slapp selv nyheten om kontrakten på Facebook mandag, og selv om oppdraget ikke er stort nok til å ta all kapasiteten til bedriften er det kjærkomment med et oppdrag som gir et par måneders arbeid.

– Det dreier seg om masselevering. Kaia skal pæles. Det skal plastres med stein og det skal bygges en landplate i betong, samt en pullert. Området bak kaia skal opparbeides, og det skal i tillegg graves flere grøfter. Dette er en kjærkommen kontrakt som gir oss et par måneder med arbeid på Trollebø. Denne jobben kommer likevel ikke til å ta all kapasiteten vår, sier Sandal.

Arbeidene på Trollebø tar til i løpet av januar etter at de siste papirene på byggesaken og andre formaliteter er på plass.