Kle godt på deg i helga. Det blir snøbyger, vind og et glimt av sol på søndag

Helga preges av snøbyger, og mest vil komme på lørdag. På kysten kan bygene også komme i form av sludd.

Helga preges av snøbyger, og mest vil komme på lørdag. På kysten kan bygene også komme i form av sludd.   Foto: Erling Wåge

Nyheter

Fredag melder Yr.no sørøstlig bris, på kysten opp i liten kuling, og sørlig stiv kuling nær Stad. Det blir snøbyger og utrygt for torden. Til kvelden vil vinden dreie til nordvest frisk bris opp i liten kuling ved Stad, og det blir snøbyger i hele området. Temperaturene vil ligge rundt null grader.

Lignende vær fortsetter lørdag, men vinden dreier til nord og nordvestlig bris, periodevis liten kuling på kysten. Og snøbygene vil fortsette, men i og med at temperaturene stiger til 2-3 grader ved kysten, kan det her også nærme seg sludd.

Søndag roer vinden seg noe, til nordvestlig bris, men natt til søndag vil det periodevis blåse liten kuling på kysten. Snøbygene vil komme i ytre strøk, ellers er det meldt oppholdsvær. Temperaturene på kysten varierer fra litt under null om morgenen til to plussgrader mot kvelden.