Coast Seafood kjøper opp hele Sotra Fiskeindustri

Overtar 100 prosent av aksjene: – Vi vil videreføre et anlegg med stolte tradisjoner og et godt rykte

Etter mer enn 20 års samarbeid og 12 år som medeier har Coast Seafood kommet til enighet med øvrige aksjonærer om å overta resterende aksjer i Sotra Fiskeindustri som holder til på Glesvær.

- Coast Seafood har vært en solid og langsiktig eier i Sotra Fiskeindustri i mange år, og at de nå kjøper ut de øvrige eierne er et naturlig neste skritt. Dette vil gi en forutsigbarhet og kontinuitet som både ansatte, kunder og samarbeidspar samarbeidspartnere forhåpentligvis vil sette pris på, sier Knut Inge Sylta, styreleder i Sotra Fiskeindustri.  Foto: Jørn-Arne Tomasgard

Nyheter

– Coast Seafood har vært en solid og langsiktig eier i Sotra Fiskeindustri i mange år, og at de nå kjøper ut de øvrige eierne er et naturlig neste skritt. Dette vil gi en forutsigbarhet og kontinuitet som både ansatte, kunder og samarbeidspartnere forhåpentligvis vil sette pris på, sier Knut Inge Sylta, styreleder i Sotra Fiskeindustri.