En rufsete fredag setter standarden for en grå påskeuke med mye regn og vind

Påska kan se ut til å bli en selsom væraffære. I beste fall kan det kanskje kalles skiftende vær. På kysten er det meldt en god del regn og vind i første del av påskeuka, og deretter vil det løye noe. Men stikkordet er fremdeles «grått».

Følg med på været på Fjordenes Tidende sine webkamera eller last ned appen Vindvarsler der du kan se vindstyrken på Måløybrua i realtime.  Foto: Erling Wåge

Nyheter

Fredag er det meldt sørlig opp i stiv kuling på utsatte steder. På kysten er det sterk kuling og i noen perioder også liten storm. Skyer og regn preger dagen.

Lørdag melder Yr.no sørvest frisk bris på utsatte steder, og opp i stiv kuling ved Stad. Det blir skiftende skydekke, enkelte regnbyger og snøbyger over 300-500 meter.

Værmeldingen for Måløy per fredag 26. mars.   Foto: Yr.no

Søndag meldes det, for Vestlandet sør for Stad, sørlig stiv og til dels sterk kuling utsatte steder. Fra formiddagen er det regn, og senere regnbyger. Søndag ettermiddag skal det dreie sørvest og minke. Det blir delvis skyet og oppholdsvær.

Mandag og tirsdag i neste uke er det meldt plaskregn med henholdsvis 17 og 24 mm i døgnet. Onsdag skal det også regne, men noe mindre.

Følg med på været på Kråkenes Fyr, Måløy, Måløybrua, Hjortefarmen på Nave, og Nordfjordeid Havn via Fjordenes Tidende sine webkamera og last gjerne ned appen Vindvarsler der du kan se vindstyrken på Måløybrua i realtime.