Mener de aldrende lokalene til Bordgleder er gode nok til å ta i mot Måløys matproduksjon

KF Bordgleder, som skal overta all produksjon av mat til institusjonene i Kinn fra 1. desember, har lenge vært misfornøyd med de umoderne og tungdrevne lokalene de har i Florø. Men selv om de er på jakt etter nye og bedre lokaler, er det uproblematisk å overta all drift fra kjøkkenet i Måløy.

Kommunalsjef for helse og velferd i Kinn, Norunn Stavø (bildet), og Jeanette Jensen, som er kommunens prosjektleder for prosessen der to kjøkken skal bli ett, mener også at lokalene er gode nok til å ta mot Måløy-produksjonen uten nyinvesteringer, nytt utstyr eller nyansettelser.  Foto: Gjert Myrestrand

Nyheter

Kommunalsjef for helse og velferd i Kinn, Norunn Stavø, og Jeanette Jensen, som er kommunens prosjektleder for prosessen der to kjøkken skal bli ett, mener også at lokalene er gode nok til å ta mot Måløy-produksjonen uten nyinvesteringer, nytt utstyr eller nyansettelser.