• Sport
  • Kultur
  • Debatt
  • Skipstrafikken
  • Webkamera
  • E-avis
  • Arkiv

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Nyheter →

– Eg vaks opp i ein familie der vi lagar mykje av maten sjølve heime. No er det kjekt å få lære meir om dette her ved skulen

Anna Henden Rand er ikkje blitt mindre glad i matlaging etter snart eitt år ved Måløy vidaregåande skule.

foto
Ved restaurant- og matfag blir det lagt vekt på lokale råvarer, mellom anna fisk frå kulen sin eigen fiskebåt. Anna Henden Rand fileterer her fisken. Foto: Måløy vidaregåande skule
Inger Træen inger@fjordabladet.no
Oppdatert: lørdag 20. februar 2021 kl. 09:30
Artikkelen er mer enn ett år gammel
Publisert: lørdag 20. februar 2021 kl. 09:30 Oppdatert: lørdag 20. februar 2021 kl. 09:30
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Ansvarleg redaktør og dagleg leiar
Håvar Fagerli
Redaksjon
fjt@fjt.no
Annonse
annonse@fjt.no
Abonnement
abonnement@fjt.no
Kundeservice
57 84 90 00
SMS/MMS
FJT TIPS til 2399

Fjordenes Tidende arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Fjordenes Tidende har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Fjordenes Tidende.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.