Eid tok sesongens første seier i Kretsligaen lørdag ettermiddag da de slo Bremanger 6-0 på hjemmebane. Stillingen til pause på Eid idrettspark var 2-0 etter scoringer fra tvillingene Simen og Kristian Lefdal. Etter pause scoret Kristian Lefdal ytterligere to mål, mens Espen Rosø og Vebjørn Høynes scoret de to siste målene.

På Skavøypoll stadion sikret også hjemmelaget årets første trepoenger lørdag. Oppgjøret mot Studentspretten var målløst til pause, men to scoringer fra Anders Martin Hagen Kvalvåg og Runar Stranden sikret Skavøypoll-seier.

I Vik tapte Tornado Måløy 1-2 lørdag og TMFK står dermed uten poeng etter tre serierunder. Stillingen ved pause var 2-0 og TMFKs redusering kom etter et selvmål.