– Vi tenker topp sju nå, så vårsesongen nå er veldig viktig med tanke på hvordan terminlista er satt opp med mange hjemmekamper, sier Selje-kaptein Johannes Osmundsvåg.

– Nå har vi tre nye hjemmekamper på rappen som vi selvfølgelig går inn for å vinne, forteller han.

Høyang leder for øyeblikket tabellen med ti poeng med Selje rett bak på ni poeng. Men de to lagene er det eneste som har spilt fem kamper, derfor lyver tabellen litt.

– Vi får se hvordan det utvikler seg, vi tar en kamp av gangen og skal prøve å legge et best mulig grunnlag nå på våren før høstsesongen, sier kapteinen.

– Steven Silden (tidligere Skavøypoll) blir med oss fram til sommeren. Det var et friskt pust å få med seg i stallen. Det er kjekt at det kommer spillere til Selje også, så det setter vi veldig stor pris på, avslutter Johannes Osmundsvåg.

Neste kamp for Selje er hjemme mot Bjørn lørdag 26. mai, før to nye hjemmekamper mot Balestrand og Anga står for tur på Selje idrettspark.

KAMPFAKTA

5. divisjon, menn

Jølster–Selje 1–3 (0–3)

Mål: 0–1 (4) Mikal Osmundsvåg, 0–2 (19) Ole Andreas Solheim, 0–3 (29) Kristoffer Haugen, 1–3 (86) Andre Heggheim

Dommer: Steve Sibondagara, Eid

Gult kort: To til Jølster

Selje: T. Lesto Larsen, J. A. Gulbransen, J. Osmundsvåg, S. Silden, J-. K. Apelseth, M. Osmundsvåg, J. Beitveit, K. Aam Hamre, M. Rye, O. A. Solheim, E. Hoddevik

Innbyttere: H. Skorge Stranden, K. Rye, E. Giljanovic, K. Haugen, A. Kvernevik