– Både jeg og kona mi trives her i Selje, så om klubben ønsker å utvikle seg i samme retning som jeg ønsker, så er det ingen problem for meg å fortsette, sier Selje-trener Marko Tanasic.

Serberen er inne i sin tredje sesong som trener- og spillerutvikler i Selje, og kontrakten med klubben går ut etter årets sesong. Tanasic mener Selje kan være en 4. divisjonsklubb inn to-tre år med bedre organisering.

– Jeg har ambisjoner som trener, og ønsker ikke å være i en klubb som ikke utvikler seg. Ikke bare styret, men hele idrettslaget og bygda må stå bak satsingen, sier Selje-treneren.

– Spillersituasjonen er helt annerledes enn i vår. Da hadde vi 12-17 A-lagsspillere på trening. Nå er vi 6-8 A-lagsspillere, sier Tanasic, som forklarer at mens enkelte spillere har flyttet fra bygda, så har andre byttet studiested som gjør at de sjeldnere blir tilgjengelige for spill i Selje-drakta. I treningshverdagen fyller Tanasic på i treningsgruppen med 14-15 år gamle lokale talenter.

KAMPFAKTA

5. divisjon, menn

Selje - Høyang 1-6 (0-2)

Mål: 0-1 (27) Jacob Bergset, 0-2 (39) Sindre Ulvestad, 0-3 (54) Joakim Måren, 0-4 (55) Måren, 1-4 (65) Kristoffer Runderheim, 1-5 (68) Thomas Dyrrdal, 1-6 (85) Dyrrdal

Dommer: Jegatheesan Jeikishan, Florø

Gult kort: to til Høyang

Selje: T. Lesto Larsen, J. A. Gulbrandsen, H. Skorge Stranden, J. Beitveit, A. Kvernevik, O. A. Solheim, M. Osmundsvåg, A. Teigen, J. Refvik, E. T. Hoddevik, K. Haugen, J. A. Alvarado Gonzales