Fotballhelgen:

Fortsetter jakten på poengene de sårt trenger

Mens styret i Tornado Måløy og Skavøypoll er i samtaler om etableringen av en ny Vågsøy-klubb fra 2019 er klubbenes herrelag begge involvert i nedrykksstriden i Kretsligaen. Her er Chris-André Nore (f.v.) og William Furnes Rakkenes i aksjon i lokaloppgjøret mellom lagene forrige helg. Foto: Stig Høynes 

Sport
Kretsligaen, menn

For andre året på rad på Måløy stadion glapp seieren for Tornado Måløy på overtid mot Skavøypoll. Gjestenes utligning til 3-3 fire minutter på overtid sist fredag gjør at TMFK ligger sist på tabellen i Kretsligaen etter 16 av 22 serierunder. Fredag kveld skal Tornado Måløy møte Florø2 på bortebane. Florø-rekruttene tapte riktignok mot Bremanger forrige helg, men har vunnet fire av sine siste fem kamper og i Florø har det kun blitt ett tap i år (4-2-1).

Skavøypoll er ubeseiret på tre kamper (1-2-0), men ligger fremdeles trygt plassert i nedrykksstriden i Kretsligaen. Før helgens kamper er SIL á poeng med Bremanger og ett poeng foran Tornado Måløy. Lørdag kommer Stryn på besøk på Skavøypoll stadion og med åtte seiere på de siste ni kampene kommer tabelltoeren til Polljen med et klart favorittstempel.