Fotballhelgen:

Fortsetter jakten på poengene de sårt trenger

Mens styret i Tornado Måløy og Skavøypoll er i samtaler om etableringen av en ny Vågsøy-klubb fra 2019 er klubbenes herrelag begge involvert i nedrykksstriden i Kretsligaen. Her er Chris-André Nore (f.v.) og William Furnes Rakkenes i aksjon i lokaloppgjøret mellom lagene forrige helg. Foto: Stig Høynes 

Sport
Kretsligaen, menn

For andre året på rad på Måløy stadion glapp seieren for Tornado Måløy på overtid mot Skavøypoll. Gjestenes utligning til 3-3 fire minutter på overtid sist fredag gjør at TMFK ligger sist på tabellen i Kretsligaen etter 16 av 22 serierunder. Fredag kveld skal Tornado Måløy møte Florø2 på bortebane. Florø-rekruttene tapte riktignok mot Bremanger forrige helg, men har vunnet fire av sine siste fem kamper og i Florø har det kun blitt ett tap i år (4-2-1).