Styrene er enige:

Kaller medlemmene inn til ekstraordinære årsmøter

23. september skal medlemmene i Tornado Måløy Fotballklubb og fotballgruppa i Skavøypoll idrettslag si ja eller nei til en ny Vågsøy-klubb.

Skavøypoll-spiller Tor-Erik Tvendeseter Kupen og Tornado Måløy-spiller Sveinung Frantzen i en hyggelig passiar under et av lokaloppgjørene mellom lagene denne sesongen. Neste år kan de komme til å spille på samme lag. Foto: Sindre Blålid Kvalheim 

Sport

Det er klart etter at de to klubbene søndag kveld kalte medlemmene inn til ekstraordinært årsmøter.

"Høsten 2017 vedtok årsmøtene til Tornado Måløy Fotballklubb og fotballgruppa i Skavøypoll idrettslag å gi klubbenes respektive styrer mandat til å forhandle om en mulig etablering av en overbyggingsklubb for ungdoms- og seniorfotballen i Vågsøy. Bakgrunnen var et felles ønske om å forene kreftene i de to klubbene i et forsøk på igjen sette ytre Nordfjord på fotballkartet, samtidig som at man gir alle vågsøyværinger som liker å spille fotball et godt og differensiert tilbud. Gjennom forhandlinger i 2018 har klubbenes styrer kommet fram til en avtale som man nå ber årsmøtet ta endelig stilling til," heter det i innkallelsene til de to årsmøtene.