Eid og Kristian Lefdal knuste til med storseier i første kamp etter ferien:

Viste lovende høsttakter

FOTBALL (Syril – Eid 1-7): Innledningen på høstsesongen ble en opptur for Eid og storscorer Kristian Lefdal.

Kristian Lefdal (f.h.), Jonas Heggen Trosdahl og resten av Eid-laget fikk en glimrende start på høstsesongen med 7–1 over bunnlaget Syril på bortebane. Tomålsscorer Lefdal hadde ekstra god grunn til å glede seg, etter en første halvdel av sesongen der han kun scoret én gang. I tillegg pyntet også eidarane på bortestatistikken. Laget har slitt med formen når de har vært på tur tidligere i sesongen, med én seier på fem forsøk.–Jeg synes vi spilte en veldig, veldig god kamp med noen fine mål og mange gode spillsekvenser, oppsummerer trener Dan Jøran Hafsås. Arkivfoto: Stig Høynes 

Sport

– Det var godt å åpne målkontoen for høsten tidlig, konstaterer Lefdal.