Møter tøff motstand i innspurten:

– Blir ein kamp om poeng

FOTBALL (Syril – Tornado Måløy 3-3): Dei fem siste kampane i sesongen for TMFK byr på møter med dei fire beste laga i Kretsligaen.

Øivin Vabø har bidratt på Tornado Måløy sitt A-lag dei siste to bortekampane. Han meiner det blir ein tøff kamp om poenga for Tornado Måløy, som møter fire av topplaga i Kretsligaen i sesonginnspurten. – Den store poengfangsten er det ikkje sikkert det blir, men skal sjølvsagt gå inn i kampane for å vinne, seier Vabø., som sørga for poengdeling mellom TMFK og Syril i helga. Her er 41-åringen i aksjon på Tornado Måløy sitt andrelag mot Eid i 6. divisjon. Foto: Stig Høynes 

Sport

– Vi må ta kamp for kamp. Vi har ei liste med skadde spelarar og litt mangel på folk, så eg trur ikkje vi skal forvente det heilt store. Vi skal møte bra tøff motstand, så eg trur ein skal vere realistiske, seier Tornado Måløy-spelar Øyvin Vabø.