Kunne juble for KM-tittel

FOTBALL: Laurdag sikra Eid KM-tittelen heime mot Bjørn1 med 9-3 samanlagt.

Bak frå venstre: Kurt Hammerø, Håvard Kroken Karlsen, Sivert Nordnes, Elias Engeland Løkling, Henrik Vingen Vedeld, Mattias Endestad Henriksen, Patrick Ellingsen, Johannes Krokstrand Kjøllesdal og Øyvind Ariansen. Midterste rekke frå venstre: Nikolai Slettenes, Fredrik Haugland, Henrik Bjørlo, August Hammerø, Levi Skibenes, Elias Endal Hellesø og Matias Fosse. Framme frå venstre: Daniel Naustdal, Daniel Hjelle Leite, Gunnar Kragset, Torbjørn Liland, Nikolai Starheimsvik, Scott Kroken Karlsen og Jarle Skibenes. Ikkje på bildet: Trenarar Jan Kristian Løkling og Thomas Vedeld. Spelarar: Henrik Mikalsen, Trygve Magnus Tverberg, William Engelund, Marius Oliver Isane Hopland, Ulrik Ness Briskeby, Andreas Naustdal og Magnus Ivesdal  Foto: Stig Høynes

Sport

Eid vann laurdag 4-1 heime mot Bjørn 1 i den andre KM-finalen i klasse G13/14 9’ar. Etter at Eid vann bortekampen sist helg 5-2 blei laget dermed kretsmesterar i denne klassa med 9-3 samanlagt.