Pinsehelgen er en innholdsrik helg i lokalfotballen. Her har dere en oversikt over de lokale lagenes kamper de neste dagene:

3. divisjon, mennEid er snart nødt til å begynne å sanke poeng i 3. divisjon om det ikke skal bli en luke opp til nedrykksstreken. To poeng på lagets første seks kamper er nedrykksform. Neste utfordring blir hjemmemøtet med Hødd2, som gultrøyene vil passere på tabellen med seier. Kampen spilles først tirsdag kveld og med Hødd på bortetur til Bryne mandag blir det trolig en ung tropp som tar turen fra Ulsteinvik til Nordfjordeid.

Se tabellen i avdelingen her.

4. divisjon, menn Skavøypoll har for første gang siden 2008 tapt tre strake hjemmekamper. 1-4-tapet for Tornado Måløy i 16. mai-oppgjøret på Måløy stadion gjør en svak start enda verre. Fredag bør derimot laget ha brukbare muligheter til å bryte den negative rekken når Høyang kommer på besøk på Skavøypoll stadion. Tor Erik Tvendeseter Kupen er suspandert etter det røde kortet han pådro seg mot TMFK.

Tornado Måløy slo tilbake etter 0-1-tapet for Dale med en klar seier i lokaloppgjøret mot Skavøypoll. Endre Kupen var i det umulige hjørnet lørdag og står med åtte mål på sine fem første kamper så langt i år. Han er dermed i rute til å nå målsettingen på 35 scoringer. Tirsdag venter imidlertid en knalltøff utfordring for Kupen og TMFK når laget reiser til Sunnfjord for å møte Førde2. Rekruttlaget har vunnet alle sine fire kamper så langt denne sesongen.

Se tabellen i avdelingen her.

5. divisjon, menn, Sogn og Fjordane Selje har overtatt teten i 5. divisjon og får en tøff oppgave med å forsvare den posisjonen når de møter Stryn2 på bortebane fredag. Stryn2 har vunnet alle sine tre kamper så langt.

Bremanger var svært skuffet etter 0-1-tapet for Eikefjord sist og har en god mulighet til å komme tilbake på vinnersporet lørdag når de er verter for Hornindal. Honndølene står med ett poeng og 0-16 i målforskjell etter tre serierunder.

Etter tre strake bortekamper åpner Tornado Måløy2 sesongen på hjemmebane når de møter Førde3 på Måløy stadion lørdag. Eid2 har spillefri denne spillerunden.

Se tabellen i avdelingen her.

5. divisjon, menn, HordalandEtter 5-3-seieren over Skjergård torsdag skal Tornado Bergen igjen i aksjon tirsdag. Motstander er da rekruttlaget til Fana.

Se tabellen i avdelingen her.

6. divisjon, menn Stadlandet er det eneste laget i den lokale 6. divisjonsavdelingen som ønsker helgekamper og også denne helgen skal stadværingene i aksjon. Turen går til Oppstryn for laget som har tapt sine to første kamper 0-3 mot henholdsvis Flatraket/Selje2 (h) og Vikane/Loen (b).

Se tabellen i avdelingen her.

3. divisjon, kvinner, Sogn og FjordaneI sitt tredje forsøk etter comebacket i 3. divisjon jakter Tornado Måløy fremdeles sine første scoringer og poeng. Mandag spiller laget sin første bortekamp for sesongen når de tar turen til Sogn og møter et annet nyopprettet lag, Balestrand.

Se tabellen i avdelingen her.

3. divisjon, kvinner, Møre og RomsdalSamarbeidslaget Åheim/Selje har fått en tøff start på sesongen i 3. divisjon på Sunnmøre. Tre strake tap har det blitt sålangt, det siste var 3-11-tapet for serieleder Herd onsdag denne uken. Allerede mandag får laget en ny mulighet til å sikre sine første poeng når de møter Sykkylven på bortebane.

Se tabellen i avdelingen her.

Les mer om lokalfotballen på fjt.no PLUSS søndag kveld og i papiravisen tirsdag.