Kretsligaen, menn

Eid tyvstartet den sjette serierunden med å slå Dale 3-0 hjemme på Eid stadion torsdag kveld. Kristian Lefdal (2) og Vebjørn Høynes scoret målene for Eid som ledet 2-0 til pause.

Skavøypoll tapte den viktige bunnkampen i Høyanger sist helg og tabelljumboen jakter fremdeles årets første seier i Kretsligaen. Den kan komme i morgen når de får besøk av Bremanger på Skavøypoll stadion. Bremanger snudde 0-1 til 5-1-seier mot Florø2 sist og understreket med det at rødtrøyene har noe på gang denne sesongen. Før helgens kamper ligger BIL på 4. plass på tabellen i Kretsligaen.

Tornado Måløy blir det sjette laget denne sesongen som skal forsøke å påføre Vik årets første poengtap. Så langt har ingen klart det og overraskelseslaget fra fengselsbygda ligger a poeng med Stryn på tabelltoppen. TMFK har ikke vært i aksjon siden de mistet to poeng på overtid av lokaloppgjøret mot Skavøypoll 16. mai.

Andre kamper: Florø2 - Stryn (lørdag), Sogndal2 - Høyang (mandag) og Førde2 - Årdal (mandag) .

5. divisjon, menn

Selje er inne i en hektisk periode i 5. divisjonsavdelingen i Sogn og Fjordane. I går torsdag banket de Balestrand hele 8-2 hjemme på Selje idrettspark og allerede søndag venter en ny oppgave når de møter Stryn2 på bortebane.

Andre kamper: Studentspretten - Kaupanger (fredag), Jølster - Balestrand (mandag) og Bjørn - Fjøra2/Sogndal3 (tirsdag).

I Hordaland viser Tornado Bergen fin form om dagen. Tirsdag slo de Follese 4-1 på hjemmebane og i morgen lørdag er det duket for en langtur til Fitjar på Stord for nordfjordingene.

Andre kamper: Follese - Søfteland (lørdag), Halsnøy - Trio (lørdag), Fri - Nordnes (søndag) og Askøy - Lyngbø2 (søndag).

6. divisjon, menn

Tornado Måløy2 spiller sin fjerde strake hjemmekamp når de tar imot Loen/Vikane på Måløy stadion søndag. Vertene står med 1-0-2 på sine tre første kamper, mens Loen/Vikane står med to poeng etter tre serierunder.