– Jeg har konkludert med at jeg ikke vil være med neste sesong. Jeg har et kne som gjør at jeg ikke får trent skikkelig og det ikke motiverende når man ikke får bidratt slik man vet man kan, sier Solvang.

Skavøypoll-spilleren trekker fram klubbens første 3. divisjonskamp noensinne (seier borte mot Florø i 2003), som det beste minnet. Den sesongen var han lagkamerat med Erik Sandal, Børge Yndestad og Børre Steenslid. Alle var på banen lørdag da Solvang satte karrierepunktum.

– Det var kjekt å få avslutte sammen med dem, sier Solvang etter storseieren.

– Høyang la seg veldig lavt og satset på kontringer. Det var ikke så lett å «bryte gjennom», men det gikk til slutt. Vi hadde veldig god kontroll defensivt og da handlet det kun om å være tålmodige, sier Solvang.

Med 5-0-seieren sikret Skavøypoll plassen i Kretsligaen, og rødtrøyene oppnådde med det målet for sesongen.

– Jeg tror vi må være fornøyde med sesongen forutsetningene tatt i betraktning, sier Solvang, som viser til skadeproblemene som Skavøypoll har slitt med i store deler av 2017.

** Keeper Sondre Sørpoll (15) fikk sin Skavøypoll-debut som innbytter mot Høyang.

KAMPFAKTA

Kretsligaen, menn

Skavøypoll – Høyang 5–0 (2–0)

Mål: 1–0 (15) Erik Sandal, 2–0 (44, str.) Tor-Erik T. Kupen, 3–0 (50) Børre Steenslid, 4–0 (70) Steenslid, 5–0 (90) Steenslid

Dommer: Markus N. Bakke, Eid

Gult kort: ingen

Skavøypoll: A. M. Hagen Kvalvåg, L. Nygård, B. Steenslid, B. Yndestad, St. Silden, K. Sandal Gangsø, Er. Sandal, M. Henriksen, R. Solvang, S. Myre Silden, T.-E. Tvendeseter Kupen

Innbyttere: S. Sørpoll, Y. Hagen, M. H. Ali, M. Tvendeseter Kupen, A. Høydal, S. Mohanarajah, E. R. Flataker