I begynnelsen av neste uke mottar politiet rapporten fra Statens vegvesens ulykkesgruppe, som har undersøkt både bil og åsted etter den tragiske dødsulykken i Selje forrige uke.

Ulykkesbilen var en 1998-modell, ifølge etterforskningsleder Øystein Ruud. Han kan ennå ikke si noe om verken fart eller skadeomfang på bilen.

– Men vi kommer til å bruke spor fra stedet og på bilen til å beregne fart, sier etterforskningslederen.

Ruud forteller at politiet også planlegger å avhøre to nye personer i forbindelse med ulykken. Politiet venter i tillegg på en foreløpig obduksjonsrapport som vil være klar førstkommende onsdag.

Det var fredag 6. november at bilen med de to omkomne tenåringene ble funnet på ni meters dyp i sjøen ved Røyrvikneset i Selje kommune. Ungdommene ble meldt savnet samme dag, og hadde sist blitt observert onsdag kveld kjørende i en blå Golf fra Selje i retning Måløy. Ifølge politiet skulle de vise noen bekjente fra Florø veien til Måløy.

I morgen, fredag, blir de to omkomne ungdommene, som begge var fra Florø og elever ved Måløy vidaregåande skule, begravd på Florø kirkegård. Den videregående skolen startet uken med en minnestund mandag morgen, og et kommunalt kriseteam er på plass.

Les mer om saken: