Eidaren John Olav Lefdal og kona Turid tok den britiske superstjerna Adele med på fisketur i Oslofjorden i helga.

Etter den to og en halv time lange båtturen om bord i luksusyachten fikk ekteparet fra Nordfjord hver sine gratisbilletter til Adele-konserten i Oslo søndag som takk for turen.

Under den storslåtte Adele-konserten i Telenor Arena startet sangerinnen showet med å uttrykke sin takk til John Olav og Turid.

– Hun sa hun hadde hatt sine to beste dager i Oslo noensinne, og så fortalte hun om båtturen. Hun sa at hun hadde vært på båttur med to hyggelige folk, og så pekte hun på oss, forteller John Olav Lefdal i Dreamline Yacht. Han er født og oppvokst på Nordfjordeid, men bor i Stryn. Kona Turid er fra Måløy.

Med på båtturen var også sønnen til Adele og bodyguarden hennes.

Adele fisket en sjøørett

– Hun hadde en helt privat og rolig tur på sjøen. Vi fisket og hun fikk faktisk en sjøørett på rundt en halv kilo, som de stekte på hotellet senere. Det var veldig kult, sier Lefdal.

Gjennom Dreamline Yacht kommer Lefdal stadig i kontakt med kjendiser.

– Vi blir kontaktet av de beste hotellene i Oslo om slike oppdrag. Det er ofte at kjendiser ønsker å komme seg vekk fra media og styr, og vi pleier vanligvis ikke å kommentere sånne ting. Men denne gangen synes vi det er greit fordi at Adele selv nevnte det under konserten, sier Lefdal og legger til:

– Vi treffer veldig mange spennende folk, og de er akkurat like hyggelige og koselige som alle andre, bare de kommer seg litt vekk fra rampelyset.

Åpner nye kontorer

Da Fjordenes Tidende var på tråden med John Olav Lefdal kunne han også fortelle nyheten om at Dreamline Yachts snart åpner et nytt charter- og salgskontor på Tjuvholmen i Oslo.

– Vi har også fått båtplasser både på Akerbrygge og Tjuvholmen, legger han til.

Dreamline Yachts eier ifølge Lefdal de to flotteste båtene i Norge. Den ene koster 7 millioner kroner og den andre 20 millioner.

Til sommeren starter selskapet også opp med charterturer fra Oslo.

– Vi tilbyr ekslusive charterturer, forteller Lefdal.