I dag åpnet Glez salong i helt nyoppussede og moderne lokaler i Selje sentrum.

Og det er ikke bare en frisørsalong, for eier Selene Gonzalez skal også fikse negler, vipper og bryn i de nyoppussede lokalene på Nabben. Hun har også planer om å arrangere kundekvelder der blant annet sminke vil være i fokus.

Selene Gonzalez har åpnet sin egen salong i Selje sentrum. Hun synes det er spennende og gleder seg til å ta imot nye kunder.

- Jeg er veldig fornøyd med lokalene, og gleder meg til å ta imot kunder, forteller 43-åringen, som opprinnelig er fra Mexico. Hun flyttet til Norge i 2008 og har bodd i Selje de siste årene.

- Det er bra med nytt liv i sentrum, og at folk får flere tilbud.

Gonzalez forteller at det kun er én annen frisørsalong i bygda, og at mange derfor drar til Nordfjordeid, Måløy eller Volda for å fikse seg på håret.

- Det er mye handelslekkasje til disse stedene, og jeg mener vi bør beholde pengene her i Selje. Og så er det jo bra at folk får flere ting å velge mellom her i Selje. Jeg konkurrerer ikke med den andre salongen, det er plass til begge, understreker hun.

Salongen hadde første åpningsdag i dag, og det var flere som tok turen innom for å se på de nye lokalene og gratulere Selena med åpningen. Salongen var fylt med både blomster og kaker.

Kine Mulen og Tove Jenny Kvernevik bor begge i Selje og tok turen innom Glez salong i dag.

- Salongen ser helt fantastisk ut. Det er bra for bygda at det kommer flere tilbud hit. Det er jo mye som har blitt lagt ned de siste årene, sier Mulen.

- Og så er det viktig at folk tar tilbudet i bruk, legger Kvernevik til.

Vanskelig å få jobb

Da Gonzalez flyttet til Norge i 2008 synes hun det var vanskelig å finne jobb som frisør. I Mexico hadde hun sin egen frisørsalong og mange års erfaring, men synes det var utfodrende å finne noe i Norge.

I Norge har hun derfor blant annet jobbet på kafé på Fiska og i en Cubus-butikk i Ulsteinvik.

Nå er 43-åringen glad for at hun endelig kan jobbe med noe hun virkelig brenner for.

- Nå jobber jeg endelig med noe som jeg liker. Det føles mer som en hobby, enn som jobb, smiler hun.

Helt siden nyheten om at den nye salongen skulle åpne i Selje, har Gonzalez fått mange gode tilbakemeldinger fra innbyggerne i bygda.

Hun planlegger å holde åpent i ukedagene, både på dag- og kveldstid. Hun skal også holde åpent på lørdager.