Satser på gravstell med nytt firma

For de fleste er gravstell noe pårørende tar seg av, men for noen kan oppgaven være utfordrende. Det er disse John Marius Granheim Furnes i Furnes Vedlikehold ønsker å hjelpe.

Nytt tilbud: John Marius Granheim Furnes har etablert Furnes Vedlikehold. Foto: privat 

Nyheter

– De bor gjerne et helt annet sted, eller kanskje har helsa skrantet slik at det årlige gravstellet blir en belastning, sier John Marius Granheim Furnes.

Han forklarer at de etter bare noen få ukers drift har fått flere fornøyde kunder i Vågsøy. Planen er å utvide virksomheten til nabokommunene.

– Som i all annen virksomhet handler det om å levere kvalitet. Våre kunder kommer til en velstelt grav for å minnes sine nære og kjære, sier han.

For at kunden skal vite hva de får levert, dokumenteres alle besøk, og kunden mottar bilde av graven både før og etter hver beplantning. Graver må følges opp regelmessig og samvittighetsfullt. Kundene kan velge mellom tre «pakker», samt tilleggstjenester etter ønske.

Furnes Vedlikehold har etablert et samarbeid med Arnes Blomsterverden og Gravferdshjelpa. Etableringen er også støttet av Nordfjord Vekst.

– Responsen har bare vært positiv, sier Furnes, som også utfører vedlikeholdsarbeid som plenklipping og annet hagestell.