Jan-Erik Hauge fra Berle i Bremanger får drømmen oppfylt nå som han er en del av Det Norske Kokkelandslaget.

I månedsskifte januar/februar fikk Jan-Erik den hyggelige meldingen om at han ble tatt ut på kokkelandslaget.

Denne helgen ble nyheten offentliggjort og det nye landslaget introdusert.

– Det er noe jeg har drømt om i ti år, forteller Jan-Erik i lykkerus.

For å komme med på kokkelandslaget må en bli plukket ut av manager og kaptein, samt utvalgte i kokkelandslaget som sammen skal sette et nytt lag.

– De to første årene skal jeg lage tre retters vegetarmeny, forrett, hovedrett og dessert. Det skal jeg gjøre fram til OL i oktober 2016, forteller den ferske landslagskokken.

Ettersom Jan-Erik er fra Bremanger er han godt vant til kysten og sjømat. Nå ser han frem til å jobbe mer med grønnsaker.

– Det er en veldig spennende oppgave, forteller han og sier han ser frem til å jobbe mer med å lage en variert og sammensatt meny.

Les mer i mandagens papirutgave av Fjordenes Tidende.