Harpefossen Hyttegrend er fullbooket til årets påskesesong, og ledelsen håper å kunne ta imot enda flere gjester neste år.

– Vi sliter med å ha nok overnattingsplasser i år, og det har vært fullbooket gjennom stort sett hele sesongen, sier Reidar Vonheim, daglig leder ved Harpefossen Hyttegrend.

Hyttene og leilighetene har plass til 60 personer, og er fullbooket for hele påskeferien, ifølge den daglige lederen.

– Vi skulle hatt større overnattingskapasitet, for det viser seg gang på gang at det blir for lite, og i hvert fall med en slik vinter som vi har hatt i år, sier Vonheim og legger til at han ser fram til utbyggingen av nye utleiehytter og muligens leilighetsbygg.

– Jeg håper en del av disse hyttene er klare til neste sesong. Og det gjelder ikke bare vintersesongen, men også sommeren, for vi er godt besøkt av turister på den årstiden også, understreker Vonheim, som forklarer at de nye hyttene gir 30 nye overnattingsplasser.

– Til tross for at vi har en periode med mildvær bak oss og det er vårstemning langs fjorden, har vi bra med snø i alle nedfarter og langrennsløyper, og vi er klare til å ta i mot påsketrafikken, sier Jarle Åsebø ved Harpefossen skisenter om løypeforholdene i påsken.

– Vi har nå kjørt opp løype både på Steineggja og Lidavarden. Disse løypene er merket med stikker på begge sider av traseen.

Les mer i papirutgaven av Fjordenes Tidende.