Nye butikker står klare til å flytte inn når Måløy Stormarked utvider til et 9.800 m2 stort senter, større og bedre parkering og større butikkutvalg.

– Det er veldig gledelig å komme i gang. Senteret har svært positiv utvikling. Alle butikker økte omsetningen i 2015. Det er et stort potensial her, som det er viktig å ta vare på.

9.800 kvadratmeter

– Vi ser nå at å utvide fra dagens 7.200 til 9.800 kvadratmeter er det beste alternativet og den beste løsningen for butikkene. Slik vi tenker det nå forlenger vi bygget framover mot dagens parkering, og fyller ut areaelet som ligger foran der igjen og lager parkeringsplasser, forklarer Frantzen.

– Løsningen med å dra fronten på dagens bygg framover er mer kostnadseffektiv og gjør også byggejobben enklere. Dette blir veldig bra både for senteret og for naboene.

Leietakere er sikret

Allerede før bygget er av tegnebrettet er det fullt hus.

– Ja, kontraktene for nye butikker er på plass. Vi hadde ikke våget å satse videre uten at inntektsgrunnlagt var sikret, sier Franzten, uten at han vil røpe hvor mange eller hvilke butikker dette er snakk om.

– Men har dere fått inn den type leietakere dere ønsket?

– Det har vi.

– Hvor stor er investeringen?

– Jeg ønsker ikke å tallfeste det, men det er en forsvarlig investering som vi har veldig tro på. Vi har hatt positiv utvikling hvert år siden vi bygde her borte, avslutter Frantzen.