Innovasjon Norge-direktør Anita Krohn Traaseth hyller teamet bak Lefdal Mine Datacenter.

- It's all about the people!

Karismatiske Anita Krohn Traaseth, adm. dir. i Innovasjon Norge, delte sin beundring for det Lefdal Mine Datacenter har fått til de siste årene da hun talte på Lefdal Mine Datacenter sin pressekonferanse i Oslo tirsdag.

- Dere i Lefdal Mine Datacenter representerer kjernen i det som er ambisjonen til Innovasjon Norge. Vi ønsker å skape vellykkede entreprenører med drømmer og ambisjoner som alle ler av. Vi ønsker å skape selskaper med kapasitet til å vokse til å bli innovative forretningsclustere og Lefdal Mine Datacenter er det beste eksempelet vi har i Norge på akkurat det, sa Traaseth.

Hun understreket derfor at selv om fordelene ved å skape et datasenter i Norge er mange, så er det helt andre årsaker som gjør at Lefdal Mine Datacenter nå er i ferd med å lykkes.

- Dere ville ikke vært her i dag om det ikke hadde vært for deres driv og entusiasme. Vi mener at Lefdal-teamet er hovedgrunnen til at Lefdal Mine Datacenter har tiltrukket seg interesse fra store interasjonale partnere som IBM og Rittal. Dere hadde en visjon og utholdenhet til å ta prosjektet så langt. Jeg vet at dere har blitt forsøkt stoppet mange, mange ganger. Og det er en historie som jeg også synes vi skal dele for denne historien vil gi guts til nye entreprenører. Ikke gi opp!