Vågsøy-lensmann Tormod Hvattum sier det kan være vanskelig å gardere seg mot hendelser som Lene Marie Lågeide og Terje Djuvik opplevde.

Det var lørdag at Lene Marie Lågeide og Terje Djuvik giftet seg i Totland kyrkje. Festen bar videre på grendehuset på Bryggja, der fire til fem tjuver snek seg inn i lokalet og stjal blant annet med seg Hardanger bestikk av typen Kristin og en iPhone.

Lensmannen oppfordrer videre folk til å være observante dersom de ser personer som oppfører seg mistenkelig eller utenom det vanlige.

Han kommer også med gode råd, selv om lensmannen understreker at det er vanskelig å gardere seg mot det brudeparet opplevde.

– Tenk ekstra godt over beskrivelse av personer og noter ned bilnummer og lignende, oppfordrer Vågsøy-lensmannen.

Nå håper Hvattum at publikum som vet noe om saken eller så noe mistenkelig på lørdag, tar kontakt med politiet.

Hvattum viser forståelse for at det kan være vanskelig å få eksakte beskrivelser under en bryllupsfest der det er samla mange mennesker.

Ifølge lensmannen var det rundt 75 gjester i lørdagens bryllupsfest på Bryggja grendehus.

– Det er flere som har sett dem, men det er klart at det i en slik sammenheng er vanskelig å gi en eksakt beskrivelse i ettertid. En tenker jo ikke at de skal gjøre noe slikt under en bryllupsfest, forteller Hvattum til Fjordenes Tidende.

Brudens far, Magnus Lågeide fortalte at bryllupsgjestene som så bilen sier det skal ha vært en sølvgrå metallic-farget Audi, enten A4 eller A4. Det skal ha vært en stasjonsvogn i eldre utgave, noe lensmannen bekrefter.

– En av gjestene sa de hadde lokal dialekt og at det var fire til fem personer i bilen, sa Lågeide til Fjordenes Tidende på mandag.