Fra og med i dag kan du bli med i trekningen om å vinne en bil, gratis bensin og forsikring i ett år. Det eneste du må gjøre er å besøke en lokal butikk.

Det er Fjordenes Tidende, Toyota Nordfjord og Førde og Måløy Havneservice som står bak konkurransen.

Bakgrunnen for kampanjen er å fremme de lokale butikkene, samtidig som de gjennom konkurransen håper å få flere kunder i butikkene og mer lokal handel.

I dag, tirsdag 22. november, offentliggjøres hvilke butikker i Vågsøy, Selje, Bremanger og Vanylven som er med i konkurransen.

I hver av de deltakende butikkene blir det hengt opp en plakat i forbindelse med kampanjen.

For å delta i konkurransen kan man ta en «selfie» foran denne plakaten og deretter legge ut bildet på Instagram med emneknaggen #eghandlarlokalt.

Man kan også delta i konkurransen ved å levere inn et deltakerkort der man skriver ned navn og telefonnummer.

Disse kortene blir kun gitt ut til personer som har handlet noe i butikken. Alle deltakere må være over 18 år. Konkurransen avsluttes lørdag 17. desember. Da blir alle deltakerkort og «selfies» samlet inn.

Mandag 19. desember skal lensmann i Vågsøy, Nils Bakke trekke vinneren.

Vinneren får en leasingavtale fra Toyota Nordfjord på en Toyota Prius i ett år, bilforsikring for ett år, samt et bensinkort til en verdi av 10.000 kroner fra Måløy havneservice. Kjørelengde på bilen er på inntil 15.000 kilometer. Bilen blir levert til vinneren før julaften.