Måløydagene sin hovedkomité frister med Queen-show av Åge Sten Nilsen og de gode tradisjonene.

– Queen er en sjanger som treffer alle og showet til Åge Sten Nilsen er stort. Han har en fantastisk stemme og det er et sceneshow som må oppleves, slår arrangørene fast.

Konserten blir fredag 26. juni i teltet, som i år også vil holde til på Larsmarka i Måløy sentrum. Tanken er å selge 700 billetter til Queen-konserten.

– Han er kanskje Norges beste vokalist og det må jo bare bli fulle hus i Måløy også, mener Bjørn Tungevåg og legger til at det er en stor produksjon som kommer til Måløy.

Åge Sten Nilsen har spilt både i Oslo og London med showet, til gode kritikker og utsolgte show. Nå tror komiteen på en suksess også i Måløy.

Den nye hovedkomiteen til Måløydagene består nå av Bjørn Tungevåg, Leif Inge Larsen og Ståle Tennebø.

– Nye personer gir nye ideer, slår Leif Inge Larsen fast.

Selv om trioen forsikrer om at det blir en tradisjonsrik Måløydagene, avslører de at det vil bli noen nye innspill og forbedringer. Queen-showet er den første programposten til Måløydagene 2015 som blir sluppet.

– Det ble en suksess i 2014, og det blir ikke en mindre suksess i 2015 med Queen-show, slår Tungevåg fast.

Med Queen-show tror de at Måløydagene vil favne også for de som ikke bor i Måløy.

– Men det blir flere annonseringer etter hvert, lover de og forteller at det ofte er de lokale navnene som trekker store publikumstall.

Blant annet har Måløy Musikklags konsert i teltet vært en «sikker vinner» de siste årene. Til 2015-utgaven har hovedkomiteen sørget for å få med seg flere folk, planlegge tidlig og booke inn tidligere.

– Det er viktig å ta ansvar og Måløydagene er en god happening. Det er en tradisjon, sier Larsen om hvorfor han ble med i hovedkomiteen.

Trioen har allerede hanket inn folk til telt, sponsor, underholdning, veteranbåttreff, MOT, stands og PR-komiteer.

– Det gir mer kontroll ved å ha komiteer tidlig og delansvar. Det vil gi et bedre arrangement, slår de fast.

– Måløydagene blir for store og små, konkluderer Ståle Tennebø, som er leder i den nye komiteen.