Det var nyheten om at politiet etterforsket en alvorlig straffbar handling på Nordfjordeid som trakk flest lesere denne uken.

Det var søndag 19. juli at politiet sperret av ulike områder på Nordfjordeid i tilknytning til en anmeldelse av en voldtekt. Dette fikk mange til å trykke. Her kan du lese noen av sakene knyttet til anmeldelsen:

Men det var også gode nyheter som pirret leserne våre denne uken. Prosjektleder for Cruise in Company, Malene Lunde Sætren var storfornøyd etter Dinner Cruise ombord på seglskuten Sedov, og dette var den nest mest leste saken hele uken.  Du kan lese resten av saken her.

Leserinnlegget - Det er ikke bare å rope "kom heim" skrevet av Mathias Drage fra Stadlandet ble også godt lest denne uken.

Fergen som går Måløy- Oldeide har hatt en del tekniske problemer den siste tiden. Da Fjordenes Tidende kunne melde om at den var tilbake i drift sist søndag var det mange som klikket. Du kan lese saken her.

Det skapte stort engasjement da det fredag ble klart at Svein Arild Vatsø (32) fra Kalvåg er ny administrativ leder for Det Akademiske Kvarter. Her kan du lese hele saken.