FOTBALL (Hornindal - Selje 2-6): Selje fikk en elendig start, men brukte ikke lang tid på å komme til hektene.

Før fem minutter var spilt hadde Hornindal tatt ledelsen, og fire minutter senere doblet hjemmelaget forspranget fra straffemerket.

– Det ble et lite sjokk i starten av kampen, medgir Marko Tanasic.

Selje-treneren slapp imidlertid å bekymre seg veldig lenge. I løpet av de to første minuttene etter 2-0-scoringen puttet Kristoffer Haugen to ganger, og i det 18. minutt hadde seljeværingene fullført en smått utrolig snuoperasjon.

Han peker på at Selje manglet flere av sine mest sentrale spillere, som Ole Andreas Solheim og Runar Tunheim Aarsheim.

– Vi manglet noen av de mest erfarne, og det bidro til at Hornindal fikk en god start. De som spilte trengte tid på å komme i gang, men de jobbet veldig bra og kjempet seg inn igjen i kampen, konstaterer treneren.

Etter sidebytte dreide det meste seg om Selje.

– I andre omgang hadde vi full kontroll, og vi hadde flere gode sjanser i tillegg til de tre vi scoret på. Så det var veldig bra, oppsummerer Marko Tanasic.

KAMPFAKTA

5. divisjon, menn

Hornindal - Selje 2-6 (2-3)

Mål: 1-0 (5), 2-0 (9, str.), 2-1 (10) Kristoffer Haugen, 2-2 (11) Haugen, 2-3 (18) Martin Grøttå, 2-4 (66) Grøttå, 2-5 (76) Magnus Rye, 2-6 (90) Ingo da Silva

Dommer: Ståle Sandal, Breimsbygda

Gult kort: ett til Hornindal, samt Tomas Lesto Larsen, Selje

Selje: T. Lesto Larsen, K. Aam Hamre, J. Osmundsvåg, J. Beitveit, J.-K. Apelseth, M. L. Larsen, M. Rye, I. da Silva, K. Haugen, M. Grøttå, S. Drage

Innbyttere: K. Teigen, P. A. Teige, E. Stave, S. Iacub