FOTBALL (Skavøypoll–Sandane 5-0): Det var ordene til kaptein Rune Myre etter den solide seieren mot tabelljumboen fra Gloppen. Årets viktigste kamp derimot, er kommende fredag.

– Målet er jo å vinne alle kamper, så sånn sett er alle kamper like viktige. Men vi har i bakhodet at om vi slår Eid så er vi tre poeng foran, så slik det ser ut nå så er vel det årets viktigste kamp, forklarer Rune Myre etter kampen som det må være lov å si at ikke var årets beste gjennomføring av laget.

En god Yngve Furnes i målet, sørget for null baklengs, noe det ikke har vært for mye av i år.

Mer å gå på

På nitten kamper har Skavøypoll kun holdt nullen i seks av dem. Skal det til vanlig hardtarbeidende Vågsøy-laget hamle opp mot målkåte eidarar er de avhengige av å få alle mann til pumpene.

Sjefen savner rytme i laget

– Resultatet er greit nok, men jeg ser det at det er mye å plukke på. Jeg skulle ønske at vi hadde mer rytme i spillet, spesielt i andre omgang da kampen åpnet seg. Samtidig så synes jeg at prestasjonen vi leverte var mer en god nok til å vinne komfortabelt, jeg skulle bare ønske at laget kunne levert litt bedre. Jeg er ikke misfornøyd, men kunne ønsket at vi spilte litt bedre i perioder, forteller Skavøypoll-trener Vidar Sandal, som håper på støtte fra fansen før den spennende kampen kommende fredag.

– Det er en kamp som har litt spenning i seg og det kan se ut som om det laget som vinner den, kommer til å vinne divisjonen, så det blir nok litt som en finale. Derfor håper vi at flest mulig fra bygda vil ta turen og heie på oss. Vi kommer ikke til å mobilisere, men det er viktig med støtte på bortebane, avslutter Vidar Sandal.

Kampfakta

4. divisjon, menn

Skavøypoll - Sandane 5-0 (2-0)

Mål: 1-0 (24) Lars Nygård, 2-0 (39) Rune Myre, 3-0 (56) Nygård, 4-0 (77) Sondre Myre Silden, 5-0 (85) Tor-Erik Tvendeseter Kupen

Dommer: Brede Nymark, Sogndal

Gult kort: to til Sandane

Skavøypoll: Y. Furnes, L. Nygård, B. Bø Yndestad, E. Kvalheim, E. R. Flataker, R. Myre, E. Sandal, T. Ødegård, S. Silden, K. O. Volle, T-.E. Tvendeseter Kupen

Innbyttere: S. Myre Silden, V. Osmundsvåg Furnes, A. Ramsevik Kvalheim, T. Grønnevik Sandal