FOTBALL (Høyang – Skavøypoll 0-4): Eid har invitert til «seriefinale», men Sondre Myre Silden er klar på at for Skavøypoll er sesongens fire siste kamper like viktige.

– Alle kampene fremover blir like viktige. Slår vi Eid, men taper en annen kamp, er vi like langt. Vi må behandle alle kampene som cupfinaler, sier Skavøypoll-angriper Sondre Myre Silden.

I sin første kamp fra start scoret han sitt første mål i Skavøypoll-drakta da han ga gjestene ledelsen i Høyanger fredag. Topplaget vant til slutt komfortabelt 4-0, og bekreftet at de ikke kun har den viktige kampen mot Eid om to uker i tankene.

– Vi skal klare å holde fokus og tar en kamp om gangen. Så skal vi sørge for å være så godt forberedt som mulig til Eid-kampen når den kommer.

Hans første SIL-mål kom et kvarter ut i fredagens oppgjør.

– Jeg skal ikke si at det var kun gode ferdigheter som lå bak målet. Jeg skjøt mot mål fra kanten og ballen gikk via en Høyang-spiller og i mål, sier Myre Silden, som ble kreditert scoringen av dommeren.

Kort tid etter økte Stian Hagen Åmelfot til 2-0, og to mål i andre omgang gjorde at SIL til slutt vant komfortabelt.

– Det var en greit gjennomført kamp. I perioder kjørte vi over dem, mens vi i andre perioder ikke var like gode, oppsummerer Sondre Myre Silden.

–Jeg har fått en veldig fin mottakelse i Skavøypoll og synes jeg passer godt inn i laget.

Myre Silden har spilt mot både Skavøypoll og Eid denne sesongen for TMFK, og vurderer styrkeforholdet mellom de to 4. divisjonslagene slik:

– Det er to helt ulike lag. Eid har mange unge spillere som er kjappe i beina, mens vi er fysisk sterkere. Om vi er 100 prosent «på», så har vi mer enn nok av det som skal til for å vinne mot dem.

** Espen Sandal og Rune Solvang må stå over neste kamp mot Sandane på grunn av gule kort.

KAMPFAKTA

4. divisjon, menn

Høyang - Skavøypoll 0-4 (0-2)

Mål: 0-1 (15) Sondre Myre Silden, 0-2 (19) Stian Hagen Åmelfot, 0-3 (57) Tor Erik Tvendeseter Kupen, 0-4 (82) Torjus Ødegård

Dommer: Brede Nymark, Sogndal

Gult kort: Espen Sandal og Rune Solvang, begge Skavøypoll, samt to til Høyang

Skavøypoll: Y. Furnes, L. Nygård, B. Yndestad, H. Hagen, R. Myre, Er. Sandal, R. Solvang, Es. Sandal, E. Kvalheim, T.-E. Tvendeseter Kupen, S. Myre Silden

Innbyttere: S. Hagen Åmelfot, E. R. Flataker, A. Ramesvik Kvalheim, T. Ødegård, A.-M. Hagen Kvalvåg, S. Silden, V. Furnes