FOTBALL (Gaular – Bremanger 0-2): Håvard Mjølkeråen håper å slippe å velge mellom Bremanger og Eikefjord.

Sunnfjordingen er trener for 5. divisjonslaget Eikefjord i tillegg til at han leder Bremanger-forsvaret i kamp i 4. divisjon. Eikefjord er nummer to i sin 5. divisjonsavdeling og er med det klare for spill i 5. divisjon neste år. Der havner også Bremanger om de skulle rykke ned fra 4. divisjon i år.

– Det hadde blitt en kinkig situasjon. Da kunne jeg i alle fall ikke ha spilt for Bremanger, sier Håvard Mjølkeråen.

Han antyder uansett at det kan bli med den ene sesongen i Bremanger, når han svarer følgende på spørsmålet om han er BIL-spiller også neste sesong:

– Jeg tviler på det. Det blir veldig mye pendling, men jeg utelukker ingenting, sier midtstopperen, som innrømmer at det å kombinere trenergjerningen med en tilværelse som 4. divisjonsspiller har vært utfordrende.

– Det er travelt til tider. Spesielt de ukene hvor jeg jobber nattevakt, sier miljøarbeideren, som ser fram mot en lang fotballferie:

– Nå er det kun to kamper igjen med Eikefjord og fire med Bremanger. Det skal bli godt å bli ferdig med sesongen.

Håvard Mjølkeråen forteller om en «middels god dag» for Bremanger i Sunnfjord der begge lag hadde sine sjanser i en målløs førsteomgang. Blant annet traff Bremanger tverrliggeren tre ganger, forklarer midtstopperen.

– Vi var gode den første halvtimen av andreomgang og scoret to raske mål tidlig i omgangen. Først headet jeg inn ballen i mål fra en corner og så scoret vi på en kanonkontring. Slutten av kampen ble litt rotete, men vi kontrollerte inn seieren ganske greit.

– Det ser lyst ut, men jobb, jobb og jobb er det eneste som gjelder i hver eneste kamp. Vi kan vinne alle de fire siste kampene, men også tape dem, avslutter Mjølkeråen.

** Martin Sennesets gule kort mot Gaular gjør at han er suspendert mot Dale. Espen Frøyen og Eirik Rylandsholm er da trolig tilbake for Bremanger.

KAMPFAKTA

4. divisjon, menn

Gaular - Bremanger 0-2 (0-0)

Mål: 0-1 (52) Håvard Mjøleråen, 0-2 (55) Martin Klakegg Hauge

Dommer: Karl Andre Klakegg, KaupangerGult kort: Martin Senneset, Bremanger, samt ett til Gaular

Bremanger: M. Hauge, V. Senneset, H. Mjølkeråen, E. Rosø, W. Høivik jnr. T. Rylandsholm, S. Hamre, T. Førde, M. Hammersland, M. Senneset, M. Klakegg Hauge

Innbyttere: K. Lågeide, R. A. Igland