FOTBALL (Bremanger – Dale 2-3): Med seier kunne Bremanger ha inntatt fjerdeplassen på tabellen, dessverre endte oppgjøret med plassering nede i sumpen igjen.

Etter at Tornado Måløy vant sin kamp borte mot Gaular, ligger nå laget fra Bremanger på den utsatte åttendeplassen. Dale ble nok en gang for sterke for Tore Rylandsholm og hans mannskap, som for andre gang denne sesongen tapte 2-3 mot laget fra Fjaler.

Ser fram mot lørdagen

– Vi henger fortsatt med i nedrykksstriden. Denne kampen var ikke viktigere en andre kamper, så vi har fortsatt gode muligheter for å holde oss i divisjonen med tre kamper igjen, og vi går de positivt i møte, selv om vi depper litt i dag, forteller spillende Bremanger-trener Tore Rylandsholm.

– Vi legger helgens kamp bak oss og begynner å se fremover mot den kampen. Det blir et viktig oppgjør for begge lag, men vi satser å rette opp igjen for tapet i dag da. Både vi og Tornado Måløy har hatt en god flyt i høst, så jeg tipper at det blir en jevn kamp mellom to jevngode lag. Slik jeg ser det er den kampen helt åpen, selv om jeg har stor tro på at vi skal kunne ta med oss poeng hjem. Det svir mer for dem å tape en omvendt, så vi har ingenting å frykte, avslutter Rylandsholm.

Kunne bikket begge veier

Det var gjestene som kom best i gang på Bremanger stadion etter at Bremanger-forsvaret feilberegnet et oppspill og hjalp gjestene i ledelsen.

Etter det satte Martin Klakegg Hauge ett av sine to mål rett før hvilen, før han skøyt hjemmelaget i ledelsen etter 68 minutter.

Men Dale utlignet minuttet senere og satte vinnermålet kvarteret etter det.

– Det var ikke ufor­tjent, men uav­gjort had­de også vært et greit re­sul­tat sett ut ifra sjan­sene. I tillegg hadde vi en ball som jeg tror var over streken ettersom våre tre mest rutinerte spillere, Tore, Walter og Håvard, jublet samtidig. Men dommeren lot spillet spillet gå videre, så det var litt surt, sier Bremanger-trener Morten Ferstad, som understreker at han selv ikke var i posisjon til å se om ballen var over streken.

- At vi har tapt to ganger mot det laget er helt utrolig for det er ikke mye bedre enn oss, legger han til.

KAMPFAKTA

4. divisjon, menn

Bremanger - Dale 2-3 (1-1)

Mål: 0-1 (33), 1-1 (45) Martin Klakegg Hauge, 2-1 (68) Klakegg Hauge, 2-2 (69), 2-3 (84)

Dommer: Andreas Sandal, Haugen

Gult kort: Tore Rylandsholm, Bremanger, samt ett til Dale

Bremanger: M. Hauge, W. Høyvik Jr., H. Mjøleråen, E. Frøyen, V. Senneset, T. Rylandsholm, O. Igland, S. Hamre, E. Rosø, E. Rylandsholm, M. Klakegg Hauge

Innbyttere: G. Larsen