– Vi er nødt til å få skikk på forsvarsspillet. Det er som i fjor, vi scorer alltid mål, men slipper in for mye, sier en skuffet Tornado Måløy-trener Jon Georg Rutledal, som likevel ikke ser mørkt på situasjonen etter den dårlige seriestarten.

Som forrige kamp hjemme mot Stryn, var den første omgangen den klart beste for det unge mannskapet fra Vågsøy. Men det ble som forventet en tøff batalje i Sunnfjord.

Beste lag til tross, stillingen 0-0 sto seg til pause, og med forrige kamps andreomgang friskt i minne (fra 3-1 til 3-5), innrømmer treneren at han hadde bange anelser da lagene entret banen etter hvilen.

Kvarteret før slutt økte hjemmelaget ledelsen til 2-0, men et lite håp ble tent for gjestene når Stefan Misic reduserte to minutter før slutt. Dessverre kontret Dale inn det som ble sluttresultatet etter at Tornado Måløy la om til tre bak.

** Thomas Bakke, Rasmus Gotteberg og Filip Øvrebø (alle f. 2000) debuterte for TMFK mot Dale.

KAMPFAKTA

Kretsligaen, menn

Dale – Tornado Måløy 3-1 (0-0)

Mål: 1–0 (50) Vegard Dyrstad, 2–0 (74) Andreas Heggedal, 2–1 (88) Stefan Misic, 3–1 (90+1) Tommy Holm

Dommer: Karl André Bromseth Klakegg, Kaupanger

Gult kort: Stefan Misic, Christian Tvendeseter Lofnes, Eirik Kvalheim, alle TMFK, samt tre til Dale

TMFK: K. Fosse Elde, M. Husevåg, S. Frantzen, E. Kvalheim, T. Bakke, S. A. Volle, T.-Aa. P. Evensen, J. Våge, S. Misic, H. Myhre. C. Tvendeseter Lofnes

Innbyttere: R. Gotteberg, C.A. Nore, F. Øvrebø, J. M. Gil