– Vi er for så vidt vant til å spille på den, men de siste årene har den blitt knallhard, så det er ikke utenkelig at det er derfor en del spillere har slitt med skader, forteller Vebjørn Høynes.

– Marius er ute med dårlig ankel og rygg, og Steffen fikk en skade i låret på trening i går. Så det er klart, banen er hard og belastningen er stor for enkelte spillere, så når vi nå får nytt dekke vil det forhåpentligvis bli mindre skader, forteller Høyner etter en kamp hvor vertene virkelig viste to forskjellige sider av seg selv.

Da fikk gjestene mer og mer grep på kampen, og finspill gikk over til langpasninger og til tider panisk oppvisning av hjemmelaget. Dermed kunne de fysisk sterke sogningene styre kampen på sin måte og utligningen var dermed et faktum ett minutt på overtid. To dødballer, to mål, og poengdeling på Eid idrettspark.

KAMPFAKTA

Kretsligaen, menn

Eid–Årdal 2-2 (2-0)

Mål: 1–0 (9) Vebjørn Høynes, 2–0 (19) Høynes, 2–1 (63) Andreas Natvik, 2–2 (90+1) Johnny Aspeseter Hagen Dommer: Johnny Skjerven, Kaupanger

Gult kort: Artur Melikyan og Daniel Haus, begge Eid, samt to til Årdal

Eid: E-. A. Røysen, H. Haugen, D. Haus, A. Hagen Henden, M. Ferej Yassin, S. Lefdal, V. Høynes, H. Holmøyvik, R. Lillestøl Naustdal, A. Melikyan, K. Lefdal

Innbyttere: E. Rosø, D. Myklebust