FOTBALL (Sandane - Skavøypoll 0-1): Lars Nygård ble helten da serielederen for andre kamp på rad sikret seg tre poeng på overtid.

– Vi står kampene godt, og selv om mye ikke gikk vår vei i løpet av kampen mot Sandane så sluttet vi aldri å tro på seier, sier Skavøypoll-midtstopper Lars Nygård.

I forrige serierunde var det Karl Oskar Volle som på overtid scoret 2-1-målet som sikret tre poeng mot Høyang. På Idrettsplassen på Sandane fredag ble Lars Nygård Skavøypolls helt like før slutt.

– Vi fikk et frispark ti meter inn på deres banehalvdel. Erik Sandal slo ballen inn foran mål og jeg fikk hodet på ballen og stusset den i det lengste hjørnet.

Fortjente seieren

Selv om matchvinneren ikke var fornøyd med lagets prestasjon i Gloppen, er han klar på at rødtrøyene fortjente å returnere med tre poeng.

– Sandane hadde omtrent ikke et skudd på mål hele kampen. Vi skapte heller ikke de helt store sjansene, men jeg mener seieren var fortjent. Jeg tror Sandane hadde vært langt mer fornøyde med ett poeng enn det vi hadde vært.

Ser fram mot toppkamp

Med Eids storseier over Fjøra2/Sogndal3 (se egen sak), måtte Skavøypoll vinne for å beholde serieledelsen før nummer 1 og 2 på tabellen møtes i Polljen fredag.

– Det blir en skikkelig toppkamp. Vi forventer et sultent Eid-lag med mye energi. Vi er derimot et erfarent og duellsterkt lag og må spille på det, mener Lars Nygård.

– Det er en «sekspoengskamp» og det er klart at det er viktig å vinne den. Samtidig er sesongen lang og mye kan skje etter den kampen, så helt avgjørende tror jeg ikke at den kampen er.

** Skavøypoll manglet Håvard Hagen (nesebrudd), Børge Yndestad (lyskeproblemer), Rune Myre (sykdom), Karl Oskar Volle (vristskade) og Stian Hagen Åmelfot (jobb) mot Sandane.

KAMPFAKTA

4. divisjon, menn

Sandane - Skavøypoll 0-1 (0-0)

Mål: 0-1 (90+3) Lars Nygård

Dommer: Magne Helge Brattelid, Dale

Gult kort: Vebjørn Furnes, Skavøypoll, samt ett til Sandane

Skavøypoll: Y. Furnes, E. Kvalheim, L. Nygård, J. H. Haraldsson, E. R. Flataker, S. Silden, A. Ramesvik Kvalheim, Er. Sandal, Es. Sandal, T.-E. Tvendeseter Kupen, R. Solvang

Innbyttere: T. Ødergård, A.-M. Hagen Kvalvåg, V. Furnes