FOTBALL: Det var ikke akkurat festfotball som ble servert i høstregnet på Skavøypoll stadion fredag kveld.

Første omgang bar preg av et noe usikkert og mannskapsfattig hjemmelag og et bortelag som ikke hadde noe å tape.

Sandane, som ligger på sisteplass på tabellen, kunne ledet i første omgang etter at de ved to anledninger fikk valse alene gjennom forsvaret til Skavøypoll, og det var en periode lite som tilsa at det var en kamp mellom topp og bunn.

I andre omgang gikk til slutt luften ut av den velkjente ballongen for blåtrøyene fra Gloppen, og vertene vant til slutt fortjent 5-0 etter at Lars Nygård, Sondre Myhre Silden og Tor-Erik Tvendeseter Kupen puttet tre til i kassa.

Men sett ut i fra sjanser burde det stått 10-0 i dommerprotokollen, så det er ikke umulig at det begynner å snike seg inn litt nerver i troppen nå som Skavøyoll kan kjenne lukten av et mulig seriegull i det fjerne.