Det er avgangselevene ved MVS som står for det tradisjonsrike arrangementet, der elever og eldre møtes for mat og underholdning.

Det var elevene som går studiespesialiserende fag og barne- og ungdomsarbeid som sto for arrangementet. De sørget for mat, godt humør, sang og quiz på den store dagen.

– Elevene satt på bord med de eldre, og konkurranseinnstinktet kom virkelig til syne da quizen var i gang, forteller elevene i en pressemelding.

Kristian Bakke Iversen leder Rannveig Tennebø inn i lokalet.

Rundt 50 personer møtte opp til arrangementet i kantina på MVS.

– Det var kjekt å se at så mange engasjerte seg for å skape god stemning og gi et godt inntrykk til hverandre. Karoline Kvalheim Myre vartet opp gjestene med to låter. I avslutningen sang alle elevene «Vestlandet» som et kor, og de eldre klappet høyt. Det var selve høydepunktet i eldredagen, oppsummerer elevene.

De stilte selv opp med privatbiler og sto for transporten fram og tilbake fra skolen.

Elevene mener eldredagen fortsatt er viktig, og håper arrangementet blir opprettholdt i årene som kommer.

– De unge lyttet og de eldre snakket. Vi lærte mye av hverandre, og vi synes det er viktig at denne tradisjonsrike dagen blir ivaretatt de kommende årene. Takk til alle som bidro til å arrangere denne viktige dagen, og takk til de som møtte opp og skapte en fin dag for oss på Måløy videregående skole, avslutter elevene i pressemeldingen.