Jeamray Honningsvåg (10) har hatt det kjempekjekt som Snoopy og synes det er trist at den siste forestillingen er over.

– Jeg synes det var kjempekjekt å spille Snoopy og kunne ikke tenkt meg noen annen rolle. Og jeg har fått meg fem nye venner. Eller, kanskje enda flere, smiler 10-åringen fra Stadlandet etter at den siste forestillingen av familiemusikalen ble spilt i Operahuset Nordfjord søndag.

Mye skryt til skuespillerne

Både Kaisa og Jeamray er enige om at det er trist at de er ferdige med forestillingene.

– Det har vært veldig kjekt å være med. Spesielt fordi jeg fikk synge og danse samtidig, forteller Honningsvåg.

Han har aldri stått på scenen i en så stor produksjon før. Tidligere har han opptrådt på grendehuset på Stadlandet, på skolen og med barnekor.

– Vi visste han hadde kvaliteter, så det var bare et tidsspørsmål før vi fikk ham til å være med på et eller annet større, forteller faren til Jeamray, Jan Øyvind Honningsvåg.

Faren roser også de andre skuespillerne og hele produksjonen, og forteller at hele forestillingen var av høy kvalitet. Men han er litt skuffet over oppmøtet, og forteller at det var flere ledige seter på forestillingene.

Faren forteller også at tilbakemeldingene etter forestillingene har vært over all forventning

.– De har fått mange gratulasjoner. Det er kjempemessig.

Vellykket forestilling

Jeamray forteller at flere av klassekameratene fra Stadlandet tok turen for å se forestillingen i Operahuset i løpet av helga.

Kaisa forteller at hun også synes det var kjekt å se kjente i salen. Hun forteller at hun ble kjent med mange nye gjennom musikalen.

– Det er veldig trist at det er over, for det var kjempekjekt. Det beste var å synge, forteller 10-åringen og legger til:

– Vi har fått mye skryt, og det er veldig kjekt.