Nok et nybygg tegnes og bygges i Måløy:

Rekorder, nyansettelser og nye oppdrag i kø for Vågsøy-selskap

Nybyggingsoppdrag til Vågsøy-verftene bidrar til rekordomsetning og nyansettelser hos de lokale underleverandørene. Denne uken sikret Stadyard seg retten til å bygge nok et fiskefartøy.

Seacon har utviklet nye Stormhav som skal bygges ved Stadyard på Raudeberg med god hjelp fra blant annet Ulvesund Elektro. F.v. Geir Saltkjel, Malvin Silden, Rune Stian Nybakk, Lars Nygård og Agnar Lyng. Foto: Sindre Blålid Kvalheim 

Nyheter

– Vi har økt bemanningen med ti personer de siste to årene og det ser ut til at vi burde ha vært ti ansatte til, smiler faglig leder ved Vågsøy-selskapet Ulvesund Elektro, Geir Saltkjel.

Totalleverandøren av elektriske tjenester har mye å gjøre om dagen. Selv om store prosjekt som Lefdal Mine Datacenter gjør at aktiviteten er stor også på land, utgjør maritime prosjekt rundt 60 prosent av aktiviteten i Ulvesund Elektro. Før jul var de involvert i byggingen av ni ulike fartøy i inn- og utland.