Bestemte seg i kveld:

Høyre deler seg - alt tyder på at Vågsøy og Flora blir slått sammen fra 2020

Vågsøy Høyre var splittet da kommunestyret i mars i fjor vedtok å slå seg sammen med Flora. f.v. Ørjan Kvalheim (ja), Anett Berg (ja), Therese-Sæbøe Strand (ja), Elisabeth Elliott (nei), Morten Hagen (ja), Kristian Skibenes (ja), Amund Gotteberg (ja) og Paul-Inge Angelshaug (nei). Sæbøe-Strand og Elliott sitter ikke lenger i Høyres kommunestyregruppe. Det gjør derimot Rolf Domstein og Kjell Gunnar Tennebø. Partiet varsler at fem av deres medlemmer vil si nei til en reversering av Kinn i kommunestyret torsdag. Tre sier ja. Foto: Sindre Blålid Kvalheim 

Nyheter

Høyre bekrefter overfor Fjordenes Tidende onsdag kveld at fem av deres representanter vil stemme mot en reversering av Kinn-sammenslåingen i torsdagens kommunestyremøte. Tre Høyre-representanter vil stemme for. Partiet vil foreløpig ikke opplyse hvem av representantene som støtter en reversering, men presiserer at kommunestyregruppen har fått et klart råd fra medlemmene i partiet om å ikke stoppe sammenslåingen til Kinn.