– Byrr er et nytt og kreativt designhus fra Nordfjord med kraft til nyskaping og innovasjon. Byrr er lokalisert på Nordfjordeid og i Måløy, og er en videreføring av selskapene Steinart og The Brand Studio. Vårt nye designhus, ønsker å gi eksisterende og nye kunder et bredere og mer sammensatt tjenestetilbud, skriver selskapet i en pressemelding.

De opplyser videre at de vil kunne tilby sine kunder profil- og konseptutvikling.

– Med et godt design- og kommunikasjonskonsept får du et skikkelig verktøy for bevisst og profesjonell merkevarebygging. Typisk arbeid her er logoutvikling, design av grafisk profil og utvikling av merkevarekonsept. Vi har også lang erfaring med navneutvikling, skriver selskapet, som også vil kunne være med å utvikle merkevarestrategi og produkter.

– Vi designer, produserer og leverer materiell som skal til for å møte markedet på en profesjonell måte. Vi har lang erfaring med produksjon av; nettsider, brosjyrer, annonser, kontortrykksaker, profileringsmateriell. Vi hjelper til med tekst, foto og illustrasjoner som trengs for god kommunikasjon. Vi samarbeider om produktkonsept og «prototyping», der vi kan bistå kundene våre gjennom kommersialiseringsfasen med produktutvikling, produkt- og produksjonstilpasning. Gjennom konseptuell tenkning, strategisk design og entreprenørskap, er vi med kundene fra idé til ferdig produkt – og helt ut i sluttmarkedet når det trengs, skriver selskapet.

Med Byrrs internasjonale nettverk ønsker de å tilby helhetlige kundeopplevelser der de integrerer design, kommunikasjon, teknologi og produksjon.

– Vår visjon er at vi skal være med å skape god bør for våre kunder, avslutter selskapet i pressemeldingen.