Tirsdag åpner nok en utgave av fiskerimessa Nor-Fishing i Trondheim. Lokale selskaper er som alltid godt representert på messen, som har vært et viktig møtested for nasjonale og internasjonale aktører i fiskerinæringen siden 1960.

Lokalregistrerte selskaper som Arctic Linefish, Båtbygg, Ervik Havfiske, Fiskevegn, Havfront, Måløy Maritime Group, Naval Consult, Nordic Marine, Seacon, Selstad, Skipskompetanse, Stadpipe, Stadyard, Ulvesund Elektro og Westmek skal alle ha stander på fiskerimessa.

Aktører som Fiskeridirektoratet, Mørenot og Tess, som også har lokale ansatte, skal også ha stand i Trondheim. Det samme vil Sogn og Fjordane Fylkeskommune, som har meldt på en fellesstand for ulike bedrifter fra fylket. Vågsøy-ordfører Kristin Maurstad (Ap) opplyser at hun og daglig leder i Måløy Vekst, Randi Paulsen Humborstad, også vil være representert på Nor-Fishing. Messen åpner tirsdag og avsluttes fredag.

De siste årene har Nor-Fishing, som arrangeres annenhvert år, samlet rundt 15.000 besøkende fra opptil 50 nasjoner.

Fjordenes Tidende vil også i år være på plass i Trondheim. Følg med på fjt.no for oppdateringer og les mer i vår papiravis på fredag.

Her er noen av de som tok turen til forrige utgave av Nor-Fishing, i 2016: